Emblem SORT_revidert.png

TORNADO EXPRESS 44'

ENG.png
theboat_2.png

Ønsker du å nyte sol og sjø noen timer på båt sammen med gode venner? Eller skal du ut til en av Oslofjordens mange hyggelige locations eller restauranter, og ønsker en større opplevelse?

Denne båten passer perfekt til nettopp dette! Båten har kapasitet til 6 passasjerer.

 

Tornado Express er en Italiensk klassiker fra 2003 på 12 meter med 600 HK og en toppfart på 35 knop. Båten har 4 store solsenger bak og stor solplass på dekk, og bred badeplatting og ferskvannsdusj akter som gjør den til den perfekte badebåt. Med god plass inne i cocpit, lite kjøkken med kjøleskap for mat og separat kjøler til vin og øl har du alt du trenger. Båten har også eget bad med vanntoalett.

 

Med denne båten tilbyr vi også private møter på fjorden. På vei fra Aker Brygge til Fornebu, eller fra Vippetangen til Sandvika. Mat og drikke inkludert i prisen og alt er klart i båten til møtet starter. 

Leie av båt inkluderer kaptein og drivstoff. Alle priser inkluderer skatt og avgifter. Kaptein på båten har alle nødvendige sertifikater for sikkerhet og håndtering av fartøyet. Båtene har alt nødvendig sikkerhetsutstyr ombord så du er trygg med oss på sjøen. 

 

Båten har egen lisens for salg av alkohol ombord - se vår meny her.
Pris for bestilling og henting av mat koster kr 500 ekstra i tillegg til maten. 

LEIEPRISER
 

2 timer - NOK 2.600 pr./time
3 timer - NOK 2.500 pr./time

4 timer - NOK 2.400 pr./time

Pris på forespørsel for leie utover 4 timer. 

Send oss så en mail med kontaktdetaljer, dato og tidspunkt du ønsker å leie båten og antall passasjerer så tar vi raskt kontakt! Lese gjerne våre betingelser før du bestiller.

booking@adayonearth.no

Er det noe du lurer på så er det bare å ringe båtens kaptein Nils Jørgen på 901 79 939.
Vi gleder oss til å ta deg ut på sjøen!

© A Day On Earth
Org nr. 922 820 538

adm@adayonearth.no